[INGYENES WEBINÁR]

Hogyan készülj a szülésre, ha nem mindegy számodra, hogy mi történik veled a szülőszobán?

2024. május 30. 10:00-11:30

Ez a kismamáknak szóló, ingyenes előadás megmutatja neked, hogyan csökkentsd az esélyét, hogy bedaráljon a szülészeti protokoll.

Használd ki a felkészülésben rejlő lehetőségeket, csökkentsd az orvosi ok nélküli beavatkozások számát, és szülj kevesebb fájdalommal. Az előadás során megtudod, hogy

nap
óra
perc
másodperc
Az előadásról felvétel készül, amit utólag is visszanézhetsz. Azonban, érdemes élőben ott lenned és a webinár végéig maradnod:

Ki vagyok én?

Pleván Timi vagyok,

az Ablak a világra szülészeti adatbázis projekt megalapítója. 2019 óta gyűjtöm az anyák szüléssel kapcsolatos tapasztalatait, hogy összesítve közzétegyem.
A célom a szülészeti ellátás feltérképezése, és a szülésre való felkészülésed hatékony, teljeskörű, személyreszabott támogatása.

Mára több mint 25 ezer anya tapasztalat áll már a rendelkezésemre.

Az adatgyűjtés miértjeiről, tapasztalatairól legutóbb a Partizán podcast csatornáján meséltem. A felvételt megelőző napon a Pázmány Péter Egyetemen meséltem mindezekről.

2022-ben meghívott vendég voltam az Anya csak egy fesztivál szülésre való felkészülés szerepéről tartott szakértői beszélgetésén.

Ugyanebben az évben az ELTE Illyés Sándor emléknapok keretében rendezett poszterbemutatón a Szülészeti Adatbázis statisztikáiból készült plakátommal nívódíjat nyertem.

A projekt céljairól és rólam ITT olvashatsz bővebben.

Már itt is találkozhattunk:

Tarts velem, és csökkentsd az esélyét, hogy a szülészeti protokollok felülírják a szüléseddel kapcsolatos terveid.

Jelentkezz Te is, és legyél hatással a szülésed eseményeire!